سفارش تبلیغ
صبا ویژن

از قدیم به سپاهان تمایل داشتم

فرکی: شرط من رضایت کرانچار بود


حسین فرکی دیروز بعد از توافق با مسئولان باشگاه سپاهان جایگزین کرانچار شد و امروز هم مراسم معارفه او برگزار شد.


به گزارش "ورزش سه"، مراسم معارفه فرکی امروز صبح پیش از بازی با پدیده در باغ فردوس برگزار شد و فرکی در خصوص انتخاب سپاهان در جمع بازیکنان گفت:

ارتباط خوب من و کرانچار موقتی نیست

در سال‌های اخیر دیدارهایی با سپاهانی‌ها داشته‌ام، ما مربیان معمولاً ارتباطات خوبی با هم داریم و من و کرانچار نیز مستثنا نیستیم و چلنگر شاهد این صحبت است.ارتباط خوب من و کرانچار موقت نیست و با جدایی او از سپاهان این ارتباط به پایان نمی‌رسد و باید گفت که ما همیشه از توانایی‌ها و تجربیات او در پیشرفت خود استفاده خواهیم کرد.

بعد از رضایت کرانچار پیشنهاد سپاهان را قبول کردم

شرط من برای جانشینی کرانچار رضایت او بود و زمانی که این موضوع را متوجه شدم و فهمیدم که علاوه بر رضایت کرانچار، هواداران و مردم نیز راضی هستند پیشنهاد سپاهان را قبول کردم.

از قدیم به سپاهان تمایل داشتم

برخی من را گزینه تیم ملی معرفی می‌کردند این در حالی بود که من هیچ تمایلی به حضور در تیم ملی نداشتم، از قدیم مایل بودم که در سپاهان کار کنم و همکاری با کرانچار افتخار من بود.

بعد از سال ها به مشهد می روم

سپاهان در جایگاه چهارم قرار دارد و به این معنا نیست که فرصت دیگری ندارد. شرایط تیم ما همچنان خوب است و سعی می‌کنیم برای بازگشت به نوار پیروزی ها و رسیدن به صدر جدول از همین امروز تلاش کنیم.سال‌ها است که به دلیل مشکلات نتوانسته‌ام به مشهد بروم و امیدوارم که امسال بتوانم با حضور در مشهد مقدس، به زیارت امام رضا(ع) بروم و نتیجه خوبی کسب کنم.





تاریخ : چهارشنبه 93/6/19 | 2:20 عصر | نویسنده : علی اصغرزاده | نظر

  • paper | آنکولوژی | اخبار وب